RSS SubjectsBlogs about "Artis"

Artis

Citra Kirana - Artis Sinetron Pendatang Baru
2008-07-15 19:08:00
Citra Kirana, sebentar lagi pasti terkenal, yakin deh. Citra Kirana si pemeran Cinta dalam Janji Cinta ini mempunyai pesona penampilan yang sngt eksotik, terutama bagi para golongan pria. Dulu waktu sebelum Sandra Dewi terkenal, banyak orang sudah memprediksikan bahwa doi akan terkenal, dan memang kenyataannya jadi terkenal. Beberapa kali saya berhasil menebak kebintangan seseorang, bukan kehebatan, tapi ...
Berkenalan Dengan Artis Batak
2008-05-30 16:12:00
Guys… Beberapa hari yang lalu aku berkenalan dengan dua orang wanita muda batak yang sangat tallented dalam bidang musik dan so far berhasil menjadi “orang yang berguna”. Mereka berdua juga merupakan part of Management Artisnya Viky Sianipar, musisi muda Batak yang berhasil membawakan lagu-lagu batak setingkat lebih maju dengan aransemen yang lebih jenius dan ...
Gambar Seksi Artis Dulu - 18SX
2008-05-16 04:32:00
Dah selalu sangat aku post pasal artis yang seksi zaman sekarang ni. Tak pula aku letak gambar artis-artis yang seksi pada zaman dulu. Yang aku pasti artis zaman dulu lagi lah seksi dari zaman sekarang ni. Jadi apa pendapat anda? Ada yang pakai baju mandi, ada yang “segedebuk!” ada pulak yang pakai bra saja. Papahal pon, ...
Dominique Diyose Artis Seksi Indonesia
2008-05-13 22:40:00
Dominique or wholy Dominique Agisca Diyose born at Semarang, Central Java, 7 Augusts 1988. he is career precede indonesia star as model and then widen wing as acting star.In 2006 Dominique Diyose begin first appearance as film actress passes successful "BERBAGI SUAMI" movie. where in film she personate as ming, a breed young woman china that is the husband polygamy 'victim. in this film also she haves to impersonate together with Jajang C. Noer, Shanty, Rieke Dyah Pithaloka, etc.See AlsoSexy Celebrity PictureSexy Indian CelebritySexy Friendster Picture CollectionSexy Sweet Asian GirlsHave Our Post Delivered to Your Inbox!Enter your email address:http://feeds.feedburner-.com/IndonesiaSexy
Terpilih Jadi Wagub Jabar, Dede Yusuf Stop Jadi Artis
2008-04-13 20:20:00
Jakarta - Dede Yusuf mengungguli rivalnya dalam Pilkada Jawa Barat. Ia pun berjanji meninggalkan dunia selebriti bila sudah diangkat menjabat wakil gubernur. “Belum ada UU yang mengatur pejabat tidak boleh main sinetron. Tetapi saya akan meninggalkannya,” katanya kepada wartawan dalam acara perayaan kemenangan Hade di Rumah PAN, Jl Warung Buncit Raya, Jakarta Selatan, Minggu (14/4/2008), pukul ...
Miund feat. Calon Artis
2008-04-01 11:58:00
Karena berulang kali terjadi pencarian di Google dengan kata-kata “blognya Calon Artis”, maka khusus untuk pembaca miund.com, rekan Calon Artis meluangkan waktunya untuk diwawancara secara serius. Semoga yang penasaran pada puas. M: selamat sore calon artis CA: selamat sore mbak miund M: berkaitan dengan meningkatnya rasa penasaran para pembaca miund.com, saya selaku pemilik website ingin menanyakan ...
Artis Bertudung Pose Celah Kangkang Lelaki
2008-03-10 05:46:00
Hadoi, adakah ko ni pakai tudung semata-mata meraih populariti murahan? ataupon ko pakai tudung kerana Allah s.w.t? Mesti ko susah nak jawabkan. Kalo ye pon nak pose celah kangkang tu tak payah la pakai tudung. Ini boleh mendatangkan kemarahan rakyat marhaein. Sungguh kurang manis dan memalukan bagi seorang wanita islam seperti anda dan juga ...
Fesyen Artis Tunjuk Dada
2008-03-05 11:30:00
Gambar ini di ambil semasa mereka menghadiri Malam Gala Karyawan Malaysia. Agaknya baju macam ni adalah baju rasmi untuk majlis-majlis glamor seperti ini. Mungkin ini perkara biasa aje. Kalau perkara yang luar biasa apabila artis lelaki membuka baju. Tetapi kalau artis wanita buka baju itu adalah normal katanya. Sesuai ke pakaian macam ni? Ye memang sesuai ...
Gondry?s Cinematic Breakthrough ?Be Kind Rewind? Proves Again He?s an Artis
2008-02-22 10:26:00
CHICAGO ? Michel Gondry?s latest cinematic breakthrough ?Be Kind Rewind? grants passage into his magical imagination and proves yet again he?s one of today?s artistic giants. Whimsicality, childlike humor and unforgettable imagery line the palette of this film, which is a heartfelt yet hilarious tale of two friends saving a VHS rental shop (itself named Be Kind Rewind) from technology by instigating a passion for film in their neighborhood. Set in tired Passaic, N.J., the shop is located in a building that?s rumored to be the birthplace of jazz icon Fats Waller. It?s owned by Mr. Fletcher (Danny Glover), who is faced with the inevitable gentrification of condominiums and DVD rental stores. Click here to read Allison Pitaccio?s full reviewof ?Be Kind Rewind? in our reviews section! Click here for our full ?Be Kind Rewind? image gallery! Jack Black in ?Be Kind Rewind?.Photo credit: IMDb
Temanku Artis
2008-02-15 07:41:00
Jadi gini ya, saya rasa memang saya digariskan untuk bekerja dengan orang-orang hebat. Ada yang pernah ngetop di luar negeri, ada yang masih ngetop di dalam negeri, ada yang kemana-mana disapa orang banyak dari mulai satpam sampe copet, dan ada pula yang MASIH beraspirasi untuk ngetop walau belum berhasil (halo geng konferensi malam!) HAHAHAHK! Eniwei, Saya ...
So-Sial nya Artis Malaysia Ni
2008-02-05 16:55:00
Alkisah aku sendiri tidak pasti bilakah gambar ini telah dilahirkan tetapi tanpa tidak ku sedari terdapat beberapa makhluk yang bergelar artis di Malaysia berada di dalam gambar ini. Mereka adalah seperti berikut, Ako Mustapha, Sazzy Falak, Yasmin Hani Wachaa, dan beberapa lagi lah yang tak masuk dalam list. Jadi jangan lah berkecil hati ye, femes² ...
Siti Nurhaliza, Artis Malaysia Paling Berprestij
2008-02-05 08:40:00
Datin Seri Siti Nurhaliza binti Tarudin atau lebih dikenali sebagai Siti Nurhaliza telah dilahirkan pada 11 Januari 1979. Beliau merupakan seorang penyanyi dan penulis lagu yang telah memenangi pelbagai anugerah dari dalam dan luar negara. Beliau pada masa ini merupakan penyanyi Malaysia paling berjaya di dalam industri hiburan. Tidak seperti artis Malaysia lain yang telah meninggalkan ...
Artis
2008-01-28 13:19:00
ArTik SanDaLYéMDéN Son DéFa DuSuYorumTam rsiYa GéÇéRKéN BirakTi?in ?O? éL BéNim ..DünyaDa HiÇ KimseYe GüvenMe ÇünKü ßeyaZ GülüN BiLe GölgeSi SiyahT?rSen, sen ol! Asla biz olma..I?M THE BEST ALAYINA REST.* Hayatta iki ki?i tan?d?m.Birisi rüyalar kadar uzak sen, di?eri sevgililer kadar yak?n ben.Hayatta iki ki?i tan?d?m .Birisi asla benim olmayacak sen, di?eri senden ba?kas? olmayacak sen.* Bir s?cak yüz arad?m ?u tenha sokaklarda sanki herkes yabanc? herkes dar?lm?? bana.ne derdimi soran var ne tan?d?k bir çehre.ne tarafa uzansam ellerim bo? kal?yor,mutlu olan kimseler hüznümü artt?r?yor.* bir mizrak olur bulurum kalbinin yerini bir hancer olur alirim ustundeki derini* Sana dalgalardan kalem yapt?m ve k?y?ya seni seviyorum yazd?m, sen de inand?n degil mi? Sen delisin, seni sevmedim, sana bagland?m sana tapt?m...* Ayr?l?k kucuk sevgileri oldurur ama buyuk sevgileri guclendirir. T?pk? ruzgar?n mumu sondurup yang?n? guclendirdigi gibi... Bizim de sevgimiz hep yasayacak ve daha da guclen...
Kembar Artis Malaysia
2008-01-17 17:41:00
Berikut adalah gambar beberapa artis Malaysia yang menyerupai wajah artis luar dari Malaysia. Tak tahu lah sama betul ke sama sipi² ke atau pun buat² sama. Sama-samalah kita komen ye. Heh Heh Heh Zahnita Wilson dan Catherine Zeta Jones *[click image untuk lebih besar] Chaka Khan dan Sharifah Aini *[click image untuk lebih besar] Amy Mastura dan Coco Lee *[click image ...
Video Artis Favorit: Sophie Ellis Bextor
2008-01-14 14:12:00
Buat orang Indonesia mungkin kurang awam dengan Sophie Ellis Bextor, hehe, tapi saya adalah fans beratnya sejak dimirip-miripkan sama dia sewaktu jaman SMA dulu, hehe (haha, narsis side of me ;p). Hmm, tapi saya yakin deh kalo kamu nonton videonya pasti jadi naksir berat sama penyanyi satu ini, terutama cowok-cowok tentunya. Sophie Ellis Bextor ini merupakan tipe penyanyi cewek yang tidak seperti kebanyakan penyanyi cewek, dengan kelebihan suara uniknya. Meski cantik tetapi dia tidak terlalu mengeksplotasi kecantikannya seperti kebanyakan penyanyi cewek lain tetapi terus bereksplorasi dengan musiknya yang sedikit mengusung genre techno, genre yang jarang digunakan penyanyi cewek.Jika anda ingin mengetahui lebih banyak tentang Sophie Ellis Bextor anda bisa mencari di blog teman saya, Refresh Your Music, disini anda bisa membaca review tentang Sophie Ellis Bextor dan biografinya dalam bahasa Indonesia termasuk perjalanan karir, link lirik lagu dan resensi albumnya. Selain itu di blo...
Laman Web Artis Di Seluruh Dunia
2008-01-14 07:10:00
Laman Web Artis Di Seluruh Dunia
Laman Web Artis Di Seluruh Dunia
2008-01-14 07:10:00
Laman Web Artis Di Seluruh Dunia
Galleri Artis
2008-01-12 06:51:00
http://galleriartis.blogspot.co-m/
Flu Berat Dan Calon Artis
2007-12-18 05:24:00
Hedeuh. Wiken kemaren ke Bandung… tapi nggak menikmati perjalanan karena FLU berat baru dimulai.  Ditemani pacar, adik-adiknya dan seorang kawan berinisial D, road trip yang harusnya 100% menyenangkan jadi tinggal 60% menyenangkan karena tenggorokan gatal setengah mati, mata panas berair dan batuk mulai menyerang.  Saat saya menulis ini, lendir mulai cair tapi ngerepotin karena ngabis-ngabisin tisu ...
Various Artists - A Very Special Christmas: Volume 3 (1997)
2007-12-17 02:56:00
1. Sting - "I Saw Three Ships"2. Smashing Pumpkins - "Christmastime"3. Natalie Merchant - "Children Go Where I Send Thee"4. Rev Run & Xmas All Stars - "Santa Baby"5. No Doubt - "Oi To The World"6. Sheryl Crow - "Blue Christmas"7. Blues Traveler - "Christmas"8. Enya - "Oiche Chiun (Silent Night)"9. Hootie & The Blowfish - "The Christmas Song"10. Chris Cornell & Eleven - "Ave Maria"11. Mary J Blige - "Christmas In The City"12. Jonny Lang - "Santa Claus Is Back In Town"13. Dave Matthews &Tim Reynolds - "Christmas Song"14. Steve Winwood - "Christmas Is Now Drawing Near"15. Tracy Chapman - "O Holy Night"DOWNLOAD LINK IN COMMENTS
By: sEckwd
Various Artists - A Very Special Christmas: Volume 1 (1990)
2007-12-17 02:46:00
1. The Pointer Sisters - "Santa Claus Is Coming To Town"2. Eurythmics - "Winter Wonderland"3. Whitney Houston - "Do You Hear What I Hear?"4. Bruce Springsteen - "Merry Christmas Baby"5. The Pretenders - "Have Yourself A Merry Little Christmas"6. John Cougar Mellencamp - "I Saw Mommy Kissing Santa Claus"7. Sting - "Gabriel's Message"8. Run D.M.C. - "Christmas In Hollis"9. U2 - "Christmas Baby Please Come Home"10. Madonna - "Santa Baby"11. Bob Seger & The Silver Bullet - "The Little Drummer Boy"12. Bryan Adams - "Run Rudolph Run"13. Bon Jovi - "I Wish Everyday Could Be Like Christmas"14. Alison Moyet - "The Coventry Carol"15. Stevie Nicks - "Silent Night"DOWNLOAD LINK IN COMMENTS
By: sEckwd
Various Artists - Happy Christmas: Volume 4 (2005)
2007-12-16 23:53:00
1. "Evergreen" - Switchfoot2. "(Ho Ho Ho) A Way For Santa's Sleigh" - Emery3. "Baby Please Come Home" - Anberlin4. "The Winter Song" - Eisley5. "Christmas Time Is Here" - Starflyer 596. "Yule Be Sorry" - Aaron Gillespie (Underoath/The Almost) & Ken Vasoli (TSL)7. "Carol of The Bells" - Mae8. "Do You Hear What I Hear" - Copeland9. "I Celebrate The Day" - Relient K10. "Last Christmas" - Hawk Nelson11. "Mary Did You Know?" - Spoken12. "O' Holy Night" - The Fold13. "Of Two Bearded Men" - Number One Gun14. "God Is Real (Jesus Is Alive)" - John Davis DOWNLOAD LINK IN COMMENTS
By: sEckwd
Various Artists - Happy Christmas: Volume 3 (2001)
2007-12-16 06:23:00
1. The O.C. Supertones - Heaven's Got A Baby"2. Relient K - Santa Claus Is Thumbin' To Town"3. Cadet - The First Noel"4. Bleach - What We Call Christmas"5. Earthsuit - Wonderful Christmas Time"6. Kendall Payne - O' Come O' Come Emmanuel"7. Hangnail - Do You Hear What I Hear?"8. Poor Old Lu - What Child Is This?"9. Joy Electric - Mrs. Santa claus"10. Denison Witner - A Christmas Song"11. Ace Troubleshooter - Have It All"12. Starflyer 59 - I'll Be Home For Christmas"13. Aaron Sprinkle - A Christmas Song For All Year Round"14. Skyline Drive - Christmas (Baby Please Come Home)"15. Mattthew Thiessen (Relient K) And The Earthquakes - I Hate Christmas Parties"DOWNLOAD LINK IN COMMENTS
By: sEckwd
Various Artists - Happy Holidays From AbsolutePunk (2005)
2007-12-16 06:01:00
1. Sound the Alarm - "Waiting for Winter"2. Best Interest - "Magic Sticks in December"3. Daphne Loves Derby - "Come Winter"4. Self Against City - "Alone on Christmas"5. Feeling Left Out -"Everything About this Christmas is Wrong"6. The Track Record - "Winter's Run"7. Novice - "Cold"8. Hawk Nelson - "Last Christmas"9. A Change of Pace - "December"10. Thrice - "Carol of the Bells"11. Home Grown - "Feliz Navidad"12. Day at the Fair - "Here Lies Our Holiday"13. Funeral for A Friend - "Miracle of Christmas"14. Daphne Loves Derby - "Christmas Lights"15. Cartel - "Rocking Around the Christmas Tree"16. Relient K - "in Like A Lion (Always Winter)"17. Bayside - "A Long December (Counting Crows)"18. Number One Fan - "Holiday in Spain"19. Saosin - "Mookie's Last Christmas"20. Punchline - "Coldest of Calenders"DOWNLOAD LINK IN COMMENTS
By: sEckwd
Various Artists - Fuck Christmas and Fuck You (2002)
2007-12-16 05:35:00
1. Blink-182 - "Silent Night Sing Along"2. Something Corporate - "Forget December"3. Good Charlotte - "Christmas by the Phone"4. MxPx - "You're the One I Miss"5. Fenix tx - "Feliz Navidad"6. Unwritten Law Feat. Sum 41 - "Unwritten Christmas"7. Jimmy Eat World - "Last Christmas"8. New Found Glory - "Ex-Miss"9. Simple Plan - "My Christmas List"10. No Use for a Name - "Fairytale of New York"11. The Used - "Alone This Holiday"12. Tenacious D - "Things I Want"13. Zebrahead - "Deck the Halls (I Hate Christmas)"14. Home Grown - "Christmas Crush"15. The Vandals - "Christmas Time for my Penis"16. Unwritten Law - "Please Come Home for Christmas"17. Long Beach Dub All - "Stars-I Saw Mommy Jockin' Santa Claus"18. MxPx - "Christmas Day"19. Dashboard Confessional - "The Only Gift That I Need"20. Weezer - "Christmas Song"21. Jimmy Eat World - "12-35-95"22. MxPx - "Christmas Only Comes Once a Year"23. Allister - "Little Scottie for Christmas"DOWNLOAD LINK IN COMMENTS
By: sEckwd
Various Artists - Happy Holidays From Drive-Thru Records (2004)
2007-12-16 04:47:00
1. "Feliz Navidad" - Home Grown2. "Here Lies Our Holiday" - Day at the Fair3. "Alone on Christmas" - Self Against City4. "Winter Wonderland" - Hellogoodbye5. "War Is Over" - An Angle6. "Christmas Song" - Hidden in Plain View7. "Have Yourself a Merry Little Christmas" - The Track Record8. "Rites of Winter" - JenoahDOWNLOAD LINK IN COMMENTS
By: sEckwd
Various Artists - Maybe This Christmas Tree (2004)
2007-12-15 19:29:00
1. "Happy Xmas (War is Over)" - Polyphonic Spree2. "The Christmas Song" - The Raveonettes3. "Christmas (Baby Please Come Home)" - Death Cab For Cutie4. "I Heard the Bells on Christmas Day" - Pedro the Lion5. "Bittersweet Eve" - Belsana6. "Christmas Time is Here" - Ivy7. "Baby It's Cold Outside" - Royal Crown Revue with Vicky Tarefe8. "Wonderful Christmastime" - Tom McRae9. "Fairytale of New York" - Pilate10. "Jingle Bells" - Lisa Loeb11. "Christmas for Cowboys" - Jars of Clay12. "Do You Hear What I Hear?" - Copeland DOWNLOAD LINK IN COMMENTS
By: sEckwd
Partisanship Putting Everyone in Danger
2007-12-15 17:02:00
There is a very concerning aspect to Carcieri spokesperson Jeff Neal’s comment about why Elizabeth Roberts, the Lieutenant Governor, was not informed that the Governor was going out of the country. According to Ian Donnis’s post on the lack of communication between the Governor and Lieutenant Governor: Neal said he would have to ...
A Microsoft Service for Sharing Useful or Artistic Office Documents
2007-12-15 14:46:00
Microsoft today unveiled a new social website for Microsoft Office users where they can upload Word Documents, PowerPoint Presentations or Excel Spreadsheets. Known as the Art of Office, this place is not another Scribd or eSnips - it's basically for people to share Office documents that may either be useful to others or have an element of art in them. Official description is slightly unclear - Art of Office is a place for people to submit artistic and/or useful content made using Office applications (Word, Excel, or PowerPoint). While the Office site is a creation of the Mac team at Microsoft Office, it accepts content created with either Windows or Mac Office programs. Any can download Office documents from Art of Office and use them in their own presentations / spreadsheets.I created my own profile with the files I used to create the post-it icons as well as some BeautyDoc, Creativityexcel, Enter-year-for-calendar, and useful stuff. Visit Art of Office.
By: veerublog
Dream Theater - Xbox Artist of the Month
2007-12-15 14:36:00
Forum: News Section Posted By: peterocc Post Time: 12-15-2007 at 11:41 AM. Original post by unknown
Foto-foto artis dian sastro wardoyo
2007-12-15 11:41:00
Dian sastro photos collection taken from “ada apa dengan cinta ” and her TV commercials
Various Artists - A Brutal Christmas - The Season In Chaos (2002)
2007-12-15 01:08:00
1. "Angels We Have Heard on High" - Archer2. "God Rest Ye Merry Gentlemen" - Kekal3. "Mary Did You Know?" - Royal Anguish4. "Coventry Carol (Lully Lullay)" - Frank's Enemy5. "Let All Mortal Flesh Keep Silcen / O' Come Emmanuel" - Frost Like Ashes6. "The Little Drummer Boy" - Tortured Conscience7. "O' Come All Ye Faithful" - Hearken8. "Child Messiah" - Death Requisite9. "O' Holy Night" - EverSINcEve10. "God Rest Ye Merry Gentlement (take 2)" - Faithbomb11. "Joy To The World" - Pure Defiance DOWNLOAD LINK IN COMMENTS
By: sEckwd
Various Artists - The Nightmare Before Christmas [SOUNDTRACK] (2006)
2007-12-15 01:02:00
1. "This Is Halloween" - Marilyn Manson2. "Sally's Song" - Fiona Apple3. "What's This?" - Fall Out Boy4. "Kidnap the Sandy Claws" - She Wants Revenge5. "This Is Halloween" - Panic! At the Disco6. "Making Christmas (Demo)" - Danny Elfman7. "Oogie Boogie's Song (Demo)" - Danny Elfman8. "This Is Halloween (Demo)" - Danny Elfman9. "Kidnap the Sandy Claws (Demo)" - Danny ElfmanDOWNLOAD LINK IN COMMENTS
By: sEckwd
PRODUCT REVIEW: Lancome Color Design Artist Palette
2007-12-15 00:59:00
Oh, I must have been a good girl this year. A really good girl. Why? Santa Claus came early. See? Lancome dropped off a bag of goodies and this was one of them: The Lancome Color Design Artist Palette. Oh, this photo truly does NOT give it justice. This palette has a vinyl padded case that feels great to the ...
You?re Looking Inside the Mouth of the Top-Selling Artist of 2007
2007-12-14 23:29:00
Whoah. I really didn't need to see that far into Chris Daughtry's gullet. At least his uvula isn't visible. The former "American Idol" contestant has reason to be screaming with joy because it was recently reported that after selling 3.2 million copies of his first album, he has become the top-selling artist of this past year. Also in the top five was fellow "American Idol" alum, Carrie Underwood, whose Some Hearts album sold 2.3 million copies. Well, good for Chris. Is it just me, or are his skin and facial hair almost a little too perfect at times? What are you up to, Chris Daughtry? And how can I get my eyebrows to do that? Photos: Getty Images More photos of Daughtry are after the jump.
Chris Daughtry: Top-Selling Artist of 2007
2007-12-14 17:33:00
brought by www.thequeerofallmedia.com Chris Daughtry arrives at the 2007 Video Music Awards at the Palms Casino Resort on September 9, 2007 in Las Vegas, Nevada.Steve Granitz/WireImage.com Chris Daughtry has hit a high note. The American Idol finalist’s band, Daughtry, sold 3.2 million copies of their self-titled debut, making it the most popular album of the year, Billboard reports. Rounding out the top five:• Akon, Konvicted, with 2.7 million• Fergie, The Dutchess, with 2.4 million• The Hannah Montana soundtrack, with 2.5 million• Carrie Underwood, Some Hearts, with 2.3 million The number one single of the year? Beyonce’s “Irreplaceable,” followed by Rihanna’s “Umbrella.” Both are up for Grammys. The Police’s reunion tour was named the top tour of the year, grossing at least $212 million. source
BallwinMOArtistControversyContinues
2007-12-14 14:16:00
Seems like this saga will never end! West Newsmagazine reports that now, self-acclaimed artist, Lewis Greenberg is suing the city of Ballwin, MO in U.S. District Court. Greenbergs suit states his constitutional rights, freedom of speech and of religion are being compromised. Most of the yard "art" represents (per Greenberg) the holocaust. The yard "art" is amazing to see in a subdivision located in such an up-scale neighborhood. I'd say too, that it'd be amazing to see anywhere! In addition, I'd say a goodly part of the problem is that at night, bright lights illuminate the entire site and of course, spills over into nearby yards. I'm not talking dusk to dawn lights either. It would easily, to my mind, be considered a nuisance to the neighbors and is shocking to the folks driving by. And yes, folks are now making it a "drive-by" frequently to check it out. I think you might expect to see something like this set up in an unincorporated area tha...
U.S. Agents & Managers for Artists & Athletes Industry Report 2008
2007-12-14 09:48:00
Table of Contents Users' Guide Industry Definition and Related Industries Sub-Industries - 2007 Estimated Industry Sales ($Millions) Sub-Industries - 2007 Estimated Number of Establishments Sub-Industries - 2007 Estimated Number of Employees 5-Year Trend - Estimated Industry Sales ($Millions) 5-Year Trend - Estimated Number of Establishments 5-Year Trend - Estimated Number of Employees 2008 U.S. Metropolitan Areas - Estimated Number of Establishments 2008 U.S. Metropolitan Areas - Estimated Industry Sales ($Millions) 2008 U.S. Metropolitan Areas - Estimated Number of Employees 2009 U.S. Metropolitan Areas - Estimated Number of Establishments 2009 U.S. Metropolitan Areas - Estimated Industry Sales ($Millions) 2009 U.S. Metropolitan Areas - Estimated Number of Employees 2008 U.S. States - Estimated Number of Establishments 2008 U.S. States - Estimated Industry Sales ($Millions) 2008 U.S. States - Estimated Number of Employees 2009 U.S. States - Est...
By: Blog Zone
Novartis to Cut 2,500 Jobs by 2010
2007-12-14 08:56:00
San Francisco Gate - Article:Novartis to Cut 2,500 Jobs by 2010:/n/a/2007/12/13/financial/-f040927S02.DTL … The Basel-based pharmaceutical said Thursday it would focus on engineering new drugs.... [[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]
Novartis to Cut 2,500 Jobs by 2010
2007-12-14 08:55:00
San Francisco Gate - Article:Novartis to Cut 2,500 Jobs by 2010:/n/a/2007/12/13/financial/-f040927S02.DTL … The Basel-based pharmaceutical said Thursday it would focus on engineering new drugs.... [[ This is a content summary only. Visit my website for full links, other content, and more! ]]
Swiss drugmaker Novartis to cut 2,500 jobs
2007-12-14 02:21:00
Swiss drugmaker Novartis said Thursday it plans to cut 2,500 jobs in a restructuring programme aimed at generating yearly cost savings of 1.6 billion dollars (1.1 billion euros). Many of the cuts, which will take place in 2008 and 2009, will be achieved through normal fluctuation in staffing levels and social programmes, a statement said. The ...
Golden Globe Nominations Embrace Musical Artists
2007-12-14 02:10:00
The nominations were announced early on Thursday for the 2008 Golden Globe Awards.Classic music artists that have received nominations include Carole Bayer Sager (co-writing with Clint Eastwood), Marshall Crenshaw and John Travolta (yes, I know that is pushing the classic artists label, but he did have five top forty hits....there's no discrimination here).In addition, both Alan Menken and Stephen Schwartz, who are nominated for Best Song, have written major hits. Menken wrote Beauty and the Beast and A Whole New World while Stephen Schwartz wrote Day by Day from Godspell.Categories with classic artist nominations:Best Performance By an Actor in a Supporting Role in a Motion PictureCasey Affleck - The Assasination of Jesse James by the Coward Robert FordJavier Bardem - No Country for Old MenPhilip Seymour Hoffman - Charlie Wilson's WarJohn Travolta - HairsprayTom Wilkinson - Michael ClaytonBest Original Song - Motion PictureDespedida from Love in the Time of Cholera by Shakira &a...
Artistic Direction of StarCraft II
2007-12-14 00:00:00
The December Discussion Topic finally revealed! Artistic Direction of StarCraft II… Thanks all the feedback from last months discussion on the new Terran Ghost. StarCraft II is a beautiful kickass, cool [insert other cool adjective] game, from the stunning visual effects, to the rich 3D landscapes and polished 3D units. Its a huge step up from the original 2D graphics and animations, but what are your thoughts on the changes and upgrades? We’ve seen constant change since that first movie we watched back in May, from Terran siege tanks getting a make over (from the Jolie tank to a much more high-tech looking tank) The Dark Templar (Ninja Carrier) Tempest was introduced as a sliverish looking Carrier that shoot out Shurkins (ie: Ninja Stars) at only ground units, however the classic loved ‘Banana’ Carrier is back in the flesh, replacing the Tempest and in effect downgrading the Warp-Ray. As everyone has already seen, StarCraft II has brought the w...
Various Artists - Taste of Christmas (2005)
2007-12-13 23:58:00
1. "Happy Christmas (War Is Over)" - Bert McCracken / Street Drum Corps2. "Miracle of Christmas" - Funeral for a Friend3. "Jungle Bells" - Skindred4. "Alone This Holiday" - The Used5. "Last Christmas" - Roses Are Red6. "Coventry Carol" - The Smashup7. "Christmas Evel" - Opiate for the Masses8. "We Three Kings" - Amped9. "Last Christmas" - Emery10. "First Noel" - My American Heart11. "We Might Be Alone Tonight - Like Yesterday"12. "No Smiles on Christmas" - Bleed the Dream13. "Blue and Gold" - Versus The World14. "Christmas Song" - BEDlight for BlueEYES15. "Saint Nicholas" - Gatsbys American Dream16. "Christmassacre" - From First to Last17. "Homeless for Christmas" - The Black Halos18. "Season of a Lifetime" - Plain White T'sDOWNLOAD LINK IN COMMENTS
By: sEckwd
Various Artists - A Santa Cause 2 (It's a Punk Rock Christmas) [2006]
2007-12-13 23:28:00
1. "All I Want For Christmas (Dave Melillo)"2. "January (Tyler Read)"3. "Santa Claus Is Coming To Town (Sugarcult)"4. "Holly Jolly Christmas (The Format)"5. "Feliz Navidad (It Dies Today)"6. "It's Cold Out There (Spitalfield)"7. "Joey Had A Smoke (Meg & Dia)"8. "[Missing Track 8 - Scary Kids Scaring Kids]9. "Stay (Down to Earth Approach)"10. "Have Yourself A Merry Little Christmas (Daphne Loves Derby)"11. "Happy Xmas (War is Over) (Hot Rod Circuit)"12. "A Wonderful Christmas Time (June)"13. "Christmas On The Coast (A Change of Page)"14. "Last Christmas (The Finals)"15. "Father Christmas (Action Action)"16. "Gary The Green Nosed Reindeer (MC Lars)"17. "Pitter-Patt on the Roof Top Surprise (Agent Sparks)"18. "O' Holy Night (Umbrellas)"19. "I'll Be Home For Christmas (Far-Less)"20. "O' Come Emmanuel (Haste the Day)"21. "Not Giving In (Rediscover)"22. "Christmas In Ohio (Brandston)"23. "It's Only Christmas (As Tall As Lions)"24. "Blue Christmas (Flee The Seen)"25. "Cities Made ...
By: sEckwd
Various Artists - A Santa Cause (It's a Punk Rock Christmas) [2004]
2007-12-13 23:25:00
1. "Christmas In Hollis (The A.K.A.S)"2. "Forget December (Something Corporate)"3. "December Is For Cynics (The Matches)"4. "I Wont Be Home For Christmas (Blink-182)"5. "Feed The World (Do They Know Its Christmas) (Far / Chino Moreno)"6. "Yule Shoot Your Eye Out (Fall Out Boy)"7. "Christmas Night Of The Zombies (MxPx)"8. "X12 Days Of XXXMASX (From First To Last)"9. "I'll Be Home For Christmas (Matchbook Romance)"10. "Ex-Miss (New Found Glory)"11. "Happy Xmas [War Is Over] (Acceptance)"12. "Christmas Time Is Here (Gatsbys American Dream)"13. "Sleigh Bells And Wine (Jason Gleason of Further Seems Forever)"14. "The Most Wonderful Time Of The Year (InMemory)"15. "This Time Of Year (Mighty Mighty Bosstones)"16. "I Saw Daddy Kissing Santa Clause (Standstill)"17. "A Cradle In Bethlehem (The Beautiful Mistake)"18. "Icicles (Punchline)"19. "Mookies Last Christmas (Saosin)"20. "It Came Upon A Midnight Clear (Red West)"21. "Santa's Got a Mullet (Nerf Herder)"[Hidden Tracks - Sleigh Bells]DOW...
By: sEckwd
Amazing Artist: Phil Hansen.
2007-12-13 18:48:00
Amazing Artist: Phil Hansen.500ml of Hansen's doolb was used to make this picture (Value of doolb) of Kim Jong Il on a canvas of 6,000 segadnab.Hansen went to Shelton High School, Shelton, Washington with Rob Phelan as his instructor. Following that, he attended the Northwest College of Art, Poulsbo, Washington but dropped out after only two quarters.He now works as an X-ray technician but spends all of his spare time and money on his art. His work and the way it is presented has given him a large following.His breakthrough piece was a time-lapse video of a two-day project called Influences. He painted thirty pictures on his torso, one over the other, each picture representing an influence in his life. After it was completed, he peeled the layer off and cut a silhouette of his own profile. The uploaded video was streamed more than a million times on the Web, with process and final piece clearly revealed. He is currently on a project called Goodbye Art, in which an art piece is crea...
Artistas unidos por un planeta mejor
2007-12-13 08:48:00
Juanes y otros cantantes se dieron cita en el concierto honorífico a los Premios Nobel de la Paz El pasado martes se celebraron en Oslo, Noruega, los Premios Nobel de la Paz. Artistas de la talla de Juanes, Alicia Keys, Kylie Minogue, Annie Lennox y Melissa Etheridge cantaron en contra del calentamiento global, según informó la agencia de noticias AP. Quien también estuvo presente en este
Eric Doeringer, Artist
2007-12-13 02:37:00
?Richard Prince,? by Eric Doeringer. Price: $250. ** I just love what it says! **
128707 blogs in the directory.
Statistics resets every week.


Contact | About
© Blog Toplist 2017